Spirularin Nail Spray 50 ml

26,95
Nail Spray 50 ml. Pretsēnīšu spray
Izsmidziniet nagus un roku un kāju ādu.
Rūpējas par problemātiskajiem nagiem (pēdu ādu) un atjauno tos. Cīnās ar nagu un ādas sēnītēm, vīrusiem un baktērijām. Veicina veselīgu nagu atjaunošanos
Viegli lietojams pat lietotājiem ar ierobežotām pārvietošanās spējām ...
Smidzinātājs ir identisks Spirularin NS Nailserum seruma produkts, kas jau ir pazīstams visā pasaulē.
Spirularin Spray (Nagel spray) - augšanas aktivators nagiem. Tam ir ļoti spēcīgs antibakteriāls efekts, pateicoties patentētās Spirulina mikroaļģu ekstrakta augstajai koncentrācijai. "Spirularin NagelSpray" tika izveidots, lai apkarotu sēnīšu un baktēriju infekciju patogēnus, uzlabo šūnu atjaunošanos līdz 26% un paātrina veselīga nagu augšanu. Var izmantot kā nostiprinošu līdzekli pēc ilgstošas ​​pārklājuma (gēla laka, izstieptas naglas) destruktīvas un neprofesionālas noņemšanas. Mitrinošais komponents (eļļas: jojoba un kokosrieksts) padara naglu elastīgu, iztaisno to, kas palīdz ieaugušu nagu problēmu risināšanā.
Raganas lazdu ekstrakts kā pretiekaisuma sastāvdaļa un lakricas ekstrakts desensibilizācijai padara atgūšanu pēc iespējas ērtāku. Kombinācijā ar podologa darbu un aprūpi mājās Spirularin Nagel serums dod ļoti ātru un stabilu rezultātu, tam nav kontrindikāciju un vecuma ierobežojumu. Atļauts grūtniecības un diabēta laikā. Pateicoties pretsēnīšu īpašībām, “Spirularin NS” ir sevi pierādījis kalnu kopienā visā pasaulē.
Spirularin NS (Nagel serums) Serums - augšanas aktivators nagiem. Tam ir ļoti spēcīgs antibakteriāls efekts, pateicoties patentētās Spirulina mikroaļģu ekstrakta augstajai koncentrācijai. "Spirularin NS" tika izveidots, lai apkarotu sēnīšu un baktēriju infekciju patogēnus, uzlabo šūnu atjaunošanos līdz 26% un paātrina veselīga nagu augšanu.
Aktīvās sastāvdaļas:
Spiralin® (augsta koncentrācija)
• Pretmikrobu un pretvīrusu aizsardzība +++
• Pretiekaisuma
• reģeneratīvās šūnas + 26%
Chitonāzes ferments
• iznīcina olbaltumvielu micēlija struktūrā (sēnītes "sakne")
Raganas lazdu ekstrakts
• savelkoša
• pretiekaisuma iedarbība
Barojošas eļļas
• jojoba
• kokosrieksts

Lakricas sakne
• samazina jutīgumu

Lietošanas veids: Pirms lietošanas kārtīgi sakratiet! No rīta un vakarā izsmidziniet nelielu daudzumu produkta uz roku vai kāju nagiem 20-30 cm attālumā. Uzklājiet arī pirms pludmales, pirts un peldbaseina apmeklēšanas (un pēc tam). Nelietojiet pārāk daudz! Lai to aktivizētu, aģents ir jāuzsūc (5-10 minūtes) un tam ir pieeja skābeklim, tā pārpalikums bloķē fermenta darbību un sēnīšu micēlija (pretsēnīšu īpašība) iekšpusē palēninās iznīcināšanas process. Šis rīks ir ļoti ekonomisks.


Atrisina problēmas:
• onikohimikoze (jebkura veida nagu sēnītes - Candida, Trichophyton, Aspergilus)
• onihodistrofija (naga modifikācija - onihohēze, onihorexis, oniholīze, onihogrifoze utt.)
• infekcijas pievienošanās
• onihokriptoze (ieaugušu nagu)

Lietošanas veids:
Pirms lietošanas kārtīgi sakratiet! No rīta un vakarā izsmidziniet nelielu daudzumu produkta uz roku vai kāju nagiem 20-30 cm attālumā. Uzklājiet arī pirms pludmales, pirts un peldbaseina apmeklēšanas (un pēc tam). Nelietojiet pārāk daudz! Lai to aktivizētu, aģents ir jāuzsūc (5-10 minūtes) un tam ir pieeja skābeklim, tā pārpalikums bloķē fermenta darbību un sēnīšu micēlija (pretsēnīšu īpašība) iekšpusē palēninās iznīcināšanas process. Šis rīks ir ļoti ekonomisks.

Zīmols: Spirularin Ocean Pharma

Ražošana: Vācija

Vēl Jūs varētu ieinteresēt
Made on
Tilda