Spirularin HS 10 ml

20,75
24,90
Spirularin HS 10 ml

SPIRULARIN® HS

Herpes Labialis ir visvairāk izplatīts. Pēc pirmās inficēšanās vīruss paliek ķermenī uz mūžu. Herpes uzliesmojumi var laiku pa laikam atkārtoties ar tādiem riska faktoriem kā , piemēram, saules gaismas iedarbība, stress, novājināta imūnsistēma utt. Parasti tas notiek visnepiemērotākā brīdī. Papildus maziem izaugumiem veidojas sāpīgi pūslīši,kas izraisa citas baktēriju infekcijas. Īpašas glikozes molekulas (polisaharīdus) ko satur Spiralin® veido neredzamu veselo ādas šūnu aizsargsalāni, kas novērš vīrusu iekļūšanu .
Spirularin® HS lūpu krēms var novērst herpes pēc permanentā meikap procedūras, stresa, ilgstošas saules un citu faktoru iedarbības.
SPIRULARIN® HS
Spirularin® HS var droši lietot bērni ar diabētu, grūtnieces un mātes, kas baro
ar krūti. Pēc Spirularin® HS var izmantot dekoratīvo lūpu krāsu.Pirms permanenta uz lūpām iesakām sākt lietot SPIRULARIN® HS krēmu divas nedēļas pirms procedūras, kas novērsīs vai samazinās aukstumpumpu parādīšanos uz lūpām .
Pielietojums:
2 reizes dienā (pēc vajadzības līdz 5 reizēm dienā) uzklāt uz bojātās ādas zonas.
Ātra herpes izārstēšana, sāpju ,dedzināšanas , spriedzes un velkošas sajūtas mazināšanās, mazāk plaisu ,sabiezējumu un herpes kļūst gluds un neredzams.

Zīmols: Spirularin Ocean Pharma

Ražošana: Vācija

Vēl Jūs varētu ieinteresēt
Made on
Tilda