Skinicer Repair Balm 100 ml

16,90
18,90
Skinicer® REPAIR BALM 100 ml satur unikālu Spiralin® mikroaļģu ekstraktu ar antibakteriālām un reģeneratīvām īpašībām. Papildus antibakteriālas ādas aizsardzības nodrošināšanai pēc skūšanās vai depilācijas , skinicer® REPAIR BALM nomierina arī apsārtušu un kairinātu ādu, nodrošina intensīvu mitrināšanu un stimulē ādas dabisko dziedināšanas procesu.
*Skūšanās izraisa berzi , kas var izraisīt ādas kairinājumu .Tā kā matiņu apgriešana notiek tieši pie bārdas mata folikula , tas var izraisīt mikrobrūci , kurā var iekļūt baktērijas.Ja baktērijas iekļūst brūcē , tās var izsaukt bakteriālu infekciju mata folikulai zināmu kā folikulīts ar iekaisušām pūtītēm . Dabīgās antibakteriālās ekstrakta Spiralin īpašības var palīdzēt cīņā ar tām .

*Epilācija likvidē visu apmatojumu , ieskaitot folikulu – mata sakni un aiztur to ataugšanu , kā rezultātā āda ilgāk paliek gluda . Epilatori paši par sevi var izraisīt kairinājumu un ,lai arī depilācijas krēmi ir "nesāpīgi" ,tie bieži izraisa ādas apsārtumu un izsitumus ar tā sastāvā esošo aktīvo ķīmisko vielu.
Skinicer REPAIR BALM – tas ir ideāls nomierinošs "pēc epilācijas" līdzeklis visiem ādas tipiem.
Skinicer® REPAIR BALZAMS - Losjons paredzēts ādas kopšanai un aizsardzībai pēc depilācijas un skūšanās (kājām, apakšdelmiem un intīmām zonām).
Ieteikumi:

  • Kosmētika ir paredzēta sievietēm un vīriešiem.
  • Visiem ādas tipiem.
  • Kosmētika ir droša grūtniecēm.
  • Ieteicams diabēta slimniekiem.
  • Tas ātri uzsūcas.
Pielietojums:
Pēc katras skūšanās vai matu noņemšanas uz ādas ielieciet plānu balzama kārtu un ļaujiet tai pilnībā iemērc.


Zīmols: Skinicer Ocean Pharma

Ražošana: Vācija

Vēl Jūs varētu ieinteresēt
Made on
Tilda